Na het succes van afgelopen gaat het Bouwers Collectief in samenwerking met Stichting Promotie Alphen (SPA) en Scouting Alphen het evenement Alphen aan de Mart 2017 organiseren!

In de ochtend ben je van harte welkom op ons terras waar Blaaskapel de Borrelnoten en Boa Sorte de muzikale omlijsting zullen verzorgen en waar ook wereldkampioen eenwieleren Roos Seegers de show gaat stelen.

Drie Alphense bands gaan van de middag een waar dorpsfeest maken. Re-Set zal iedereen opwarmen voor de publiekswinnaar van The Clash of the Cover Bands Award 2014, Bakkeliet! Later in de middag zullen zij nog een keer het podium betreden en ervoor zorgen dat niemand op het plein nog stil zal staan. Tussentijds zal de jonge band Anaerobic flink gaan rocken op het podium.

Net als vorig jaar zullen Slagerij Laurijssen, Herbs&Spices en Brabq verschillende unieke slow-fastfood gerechten bereiden. Ambachtelijk en duurzaam vlees op een stoere wijze klaargemaakt.

De kinderen zullen zich uitstekend kunnen vermaken in de speelhoek die ingericht wordt door Scouting Stanislaskostka Alphen met vele leuke spellen en een springkussen!

Het straattheater neemt deze dag iedereen mee op reis naar 150 jaar Bels Lijntje. De mobiele tentoonstelling van stichting BL150 zal op deze dag op het plein aanwezig zijn en maakt de reis compleet!

Voor jong of oud, Alphen aan de Mart op zondag 2 juli is de moeite waard voor iedereen.

Poster Alphen aan de mart 2017