Als Bouwers Collectief mogen wij weer terug kijken naar een fantastische carnaval met mooie wagens en leuke creaties. De ene wagen groter dan de anderen met vele verschillende kleuren en thema’s. Maar één ding is zeker, iedereen heeft zijn uiterste best gedaan.

Foto’s optocht Alphen (door OnsBrabant.com): https://www.onsbrabant.com/foto-album/optocht-alphen/

Wij hopen natuurlijk dat we jullie ook volgend jaar weer in de optochten kunnen zien. Als lid van het Bouwers Collectief kun je dan uiteraard weer een ‘sponsoring’ verwachten. Het Bouwers Collectief, de vereniging voor en door bouwers!

Hierbij willen we CV Gin Ideej feliciteren met de eerste plaats in Riel, Baarle, Chaam en Alphen! Zij organiseren dit jaar weer een bekerbal en wel op 21 april 2018 op de Belsebaan 5 in Alphen. We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien!

Tijdens de prijsuitreiking in Struivenland heeft het Bouwers Collectief  ‘de orde van De Stenen Pan’ in ontvangst mogen nemen. “Dit is sinds 1974 de allerhoogste onderscheiding van Struivenlaand. Het is een zeldzame onderscheiding want hij wordt niet ieder jaar uitgereikt. Degenen die hiervoor in aanmerking komen moeten door het bestuur als zeer verdienstelijke struivenbakker of voor Struivenlaand belangrijke organisatie worden aangemerkt. ” zie: http://www.struivenbakkers.nl/de-orde-van-de-stenen-pan/

Iets waar we als bestuur van het Bouwers Collectief enorm trots op zijn!

 

Facebook 2018