Het ‘officiële’ gedeelte van carnaval van 2016 zit erop. Doordat een aantal optochten afgelast zijn op maandag 8 februari zullen verschillende wagens de komende weken nog een keer te zien zijn. In Chaam zal dit zijn op zondag 28 februari en in Ulicoten trekt de optocht door de straten op zaterdag 5 maart. Hierdoor duurt carnaval 2016 nog even voort!

De deelnemers van de verschillende optochten hebben het publiek goed weten te vermaken met hun mooie creaties.  Van kleine tot grote wagens met jonge en oude deelnemers maakt dat de optocht het kijken waard. Het Bouwers Collectief wil Carnavalsgroep De Begaaiers feliciteren met hun dubbele winst in zowel Baarle-Nassau als in Alphen. Ook zij zullen de tijger nog eenmaal uitlaten in de optocht van Chaam.

BouwersCollectief.nl

www.BouwersCollectief.nl

Het zou leuk zijn als deze mooie wagens andere mensen enthousiast hebben gemaakt om met de carnavalsoptochten van 2017 mee te doen! Voor meer informatie om te beginnen met bouwen kunt u altijd contact met het Bouwers Collectief opnemen.

Namens het Bouwers Collectief willen we alle mensen bedanken die betrokken zijn bij de carnavalswagens van carnaval 2016. Van sponsoren, bouwschuur eigenaren tot de optochtcommissies. Mede door deze ‘helpers’ kunnen vele mensen genieten van de optochten hier in de regio.

De optochten nog eens rustig terug kijken of heb je het gemist? Middels onderstaande afspeellijst bekijk je gemakkelijk de wagens van Carnaval 2016 terug!

Playlist Bouwers Collectief op YouTube

 

Mochten er mensen zijn die zijn of haar foto’s/filmpjes met ons wil delen, deze worden met een vermelding op de website geplaatst!

Neem dan contact op met pr@bouwerscollectief.nl