Het Alphens dorpsfeest tijdens de jaarmarkt op het Willibrordplein is een traditie voor jong en oud! Voor de 3e keer alweer; Alphen aan de Mart! Het evenement zal bruisend beginnen met in de ochtend shows en workshops afgewisseld met muziek.

Maar liefst drie Alphense bands gaan van de middag een feestje maken. Re-Set zal de menigte op gang brengen waarna Larry Cook en Anaerobic flink gaan rocken op het podium. Hierdoor zal niemand meer stil kunnen blijven staan op het Wilibrordplein.

Alphense smaakmakers gaan zorgen voor de nodige festival bites. Slagerij Laurijssen, Herbs en Spices zullen met Brabq verschillende unieke slow-fastfood gerechten bereiden. Ambachtelijk en duurzaam vlees op een stoere wijze klaargemaakt. Lekker eten en daarna Afblussen met een Alphens biertje van Brouwerij Boslust!

De kinderen zullen zich uitstekend kunnen vermaken in de speelhoek die ingericht wordt door Scouting Stanislaskostka Alphen met vele leuke spellen en een springkussen!

Het straattheater zoekt dit jaar op ludieke wijze naar talent. Talent voor meer straattheater, maar ook voor andere cultuerele plannen die nog in de pijplijn zitten.

Dit feestelijke evenement wordt georganiseerd door het Bouwers Collectief, Scouting Stanislaskostka Alphen en Stichting Promotie Alphen. Drie verenigingen/stichtingen uit Alphen waarbij de opbrengsten ook nog eens terug de gemeenschap in zullen gaan!

Voor jong en oud, Alphen aan de Mart op zondag 1 juli! Jou zien we toch ook?

WWW.ALPHENAANDEMART.NL

 

Poster Alphen aan de Mart 2018