Ook dit jaar wordt er weer workshop georganiseerd en wel op zondag 10 december 2017. Dit jaar gehouden in Alphen. Op deze dag zullen de kinderen uitleg krijgen over de verschillende leuke onderdelen welke komen kijken bij het bouwen van een carnavalswagen. Denk hierbij aan lassen, gazen, plakken, verven en spuiten. Geef bij het opgeven aan wat de kinderen het liefst willen leren zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

Opgeven doe je via www.bouwerscollectief.nl/workshop-carnavalswagen-bouwen, dit kan per persoon of groepje. Het is van belang dat er deze middag een begeleider per groepje aanwezig is.

Zes jaar geleden is het Bouwers Collectief de samenwerking aangegaan met omliggende carnaval stichtingen om het bouwen van carnavalswagens te stimuleren. Een initiatief van deze samenwerking is de workshop om de jongere jeugd kennis te laten maken met het carnavalswagen bouwen.

Tevens is de workshop een leuke opstap om mee te doen met de optochten tijdens carnaval 2018! Het Bouwers Collectief steunt deze groepjes, wanneer ze zich aanmelden krijgen ze een starterspakket ter waarde van € 70,-. Voor meer informatie kijk even op www.BouwersCollectief.nl/bouwersgezochtWe hopen jullie allemaal te zien op zondag 10 december!

Namens het Bouwers Collectief

In samenwerking met C.V. de Haaikneuters, De Grenszuukers, SCC de Bonenpikkers, Struivenbakkers, Mearkrattenland en Alphen Vooruit.