Na 15 fantastische jaren heeft de organisatie van DDN, het voormalige Dektse Dance Night, besloten geen vervolg aan het feest te geven.

Afgelopen jaar bestond zowel DDN als het Bouwers Collectief ( de organisatie achter DDN ) , 15 jaar. 15 jaar lang heeft het Bouwers Collectief door het organiseren van DDN geld ingezameld om gezamenlijke materialen in te kopen voor de regionale carnavalswagenbouwers.  Door de hulp van de bouwgroepen, vele sympathisanten, de sponsoren en onze enthousiaste bezoekers hebben we dit al deze jaren tot een succes weten te brengen. De kosten worden echter hoger en het is in deze tijd steeds lastiger een feest neer te zetten waar zowel jong en oud op af wil komen. .. tijd om na te denken..!

..en het roer om te gooien! 

Het Bouwers Collectief en de organisatie van DDN heeft besloten geen vervolg te geven aan DDN. `De meest succesvolle jaren hebben we achter de rug en het wordt tijd voor iets anders`.  Dit wil dus niet zeggen dat het Bouwers Collectief op houdt te bestaan en hun doelstelling laat varen, in tegenstelling juist! Het Bouwers Collectief zit niet stil, er worden nieuwe initiatieven opgepakt om geld in te zamelen voor onze carnavalswagenbouwers. Ook blijven we de jeugd stimuleren en enthousiasmeren door bijvoorbeeld het organiseren van een wagenbouw workshop. Daarnaast zal er in samenwerking met Stichting Promotie Alphen en de Scouting Alphen een evenement opgezet worden tijdens de jaarmarkt van Alphen op zondag 3 juli aanstaande. ‘Alphen aan de Mart’ een nieuw initiatief met volop gezelligheid voor jong en oud. Meer informatie hierover op www.StichtingPromotieAlphen.nl . Volg de ontwikkelingen van het Bouwers Collectief op www.BouwersCollectief.nl.

Terugblik

Wat ooit begon als klein feest met een simpele doelstelling was al snel uitgegroeid tot een tweedaags festival. Afgelopen jubileum editie hebben we kort teruggeblikt op deze jaren waarbij vooral de spectaculaire entree, DJ Jarno maar ook DJ Jean Pierre, de mooie aankleding, de circustent, de bekende dj’s , het buitenpodium, de Bands Night, de Duitse Bier tent en de C-You feesten niet mochten ontbreken. We willen iedereen bedanken voor deze ge-wel-dige jaren en hopen jullie terug te zien bij onze nieuwe initiatieven waar jullie vast en zeker meer over gaan horen!

Namens het bestuur van het Bouwers Collectief en de staf van DDN Festival.

Foto 22-06-16 23 56 31 Foto 22-06-16 23 56 33 Foto 22-06-16 23 56 35 Foto 22-06-16 23 56 38 Foto 22-06-16 23 56 40 Foto 22-06-16 23 56 42Foto 22-06-16 23 56 45